RSS

Egy floridai pásztor szerint nyilvántartást kellene vezetni az ateistákról – mint a bűnözőkről

07 Sze

Egy floridai pásztor, bizonyos Michael Stahl azzal az ötlettel állt elő blogján, hogy vegyék nyilvántartásba az USA ateistáit – mint a bűnözőkkel, pl. a szexuális bűncselekmények elkövetőivel szokás…

„Úgy értem, csak gondoljatok bele. Már van nemzeti nyilvántartása az elítélt szexuális bűnözőknek, az ex-elítélteknek, terrorista sejteknek, gyűlöletcsoportoknak, mint a KKK, bőrfejűeknek, radikális iszlamistáknak stb. Ez a fajta nemzeti nyilvántartás csak információs célokat szolgálna.”

Mindezt egy évvel ezelőtt írta, de csak a napokban kapott nagyobb figyelmet, amikor Facebookjára is belinkelte a szóban forgó bejegyzést és az nagy felháborodást váltott ki. „Mike pásztor” továbbra is kitart javaslata mellett.

„Nos, sokan (különösen az ateisták) talán megkérdezik: ’Miért kellene ezt tennünk, mi a cél?’ Duhh, Mr. Ateista, ugyanaz a cél, amiért sok állam kiteszi a nevét és fotóját a szexuális bűncselekményekért elítélteknek és más ex-bűnözőknek az Internetre – INFORMÁLNI a közvéleményt! Úgy értem, Miramar városában, Floridában, ahol én élek a népesség kb. 109 000. A családom és én nagyon szeretnénk tudni, hogy ebből a 109 000-ből mennyi a BEVALLOTT ateista! Lehet, hogy ismerünk is néhányat. Amely esetben elkezdhetnénk evangelizálni feléjük és figyelmeztethetnénk őket az ateizmus veszélyeire. Vagy az is lehet, hogy radikális ateisták, akiknek a szíve olyan kemény, mint a Fáraóé. Ez esetben, ha van üzletük, akkor arra ösztönöznénk a keresztény barátainkat, akárcsak a különböző egyházakat és gyülekezeteket, hogy NE támogassák őket, mert ezzel csak a Sátánt ’táplálnánk’.

Őszintén szólva nem értem miért lenne ennek az ötletnek bárki ellene – beleértve magukat az ateistákat is (hacsak nem persze szégyellik az ateista vallásukat és inkább titokban tartanák).”

Már csak a sárga csillag hiányzik…

Forrás: http://blogs.browardpalmbeach.com/pulp/2011/08/atheist_national_registry_prop.php

 
16 hozzászólás

Szerző: be 2011. szeptember 7. szerda hüvelyk Ateizmus/Agnoszticizmus, Fundik, Hírek

 

Címkék: , , , , , , , , , ,

16 responses to “Egy floridai pásztor szerint nyilvántartást kellene vezetni az ateistákról – mint a bűnözőkről

 1. agyrágóbogár

  2011. szeptember 7. szerda at 05:33

  sátán sátán mindenhol… mégis hol a fészkes fenében van a drágalátos jóistenük, ha a sátán mindenhol ott van? Ezek az emberek sajnos betegek, kezelésre szorulnának, de nem jut pénz, mert mind a templomokra költik.

   
 2. Hainabu

  2011. szeptember 7. szerda at 07:14

  Attól tartok, hogy ez fordítva fog elsülni, és a bejegyzett ateisták boltját fogják támogatni az ateisták, vagy vallásellenesek…

   
 3. krisztianerik

  2011. szeptember 7. szerda at 08:15

  Hát sajnos , olyanok lettek mint az általuk imádott istenük ::)))) Mindenkit kiirtanának , csupán szeretetből::)))

   
 4. Lili

  2011. szeptember 7. szerda at 09:16

  Az édesanyja bibéit!!! 😀 Fasiszta keresztények. Gondolatrendőrség nem kéne????

   
 5. Ricsi

  2011. szeptember 7. szerda at 09:24

  Mocskos fasiszta fereg

   
 6. krisztianerik

  2011. szeptember 7. szerda at 10:18

  A nagy amerikai álom ::))) faca mi??

   
 7. Kantarella

  2011. szeptember 7. szerda at 11:24

  Hú de csípi a szemét az a, népességhez viszonyítva, kevés ateista!
  Ez már engem is a fasizmusra emlékeztet! Még a személyes véleményt sem tartaná tiszteletben?! Ez már, már diszkrimináció is lenne!

  „Amely esetben elkezdhetnénk evangelizálni feléjük és figyelmeztethetnénk őket az ateizmus veszélyeire.”
  Pont az kellene nekik, hetente a nyakukra járnának nyaggatni őket. Mintha betegek, vagy bűnözők lennének és meg kellene őket gyógyítani/nevelni.

  „radikális ateisták”
  Ez meg radikális kereszténység!

   
 8. Lili

  2011. szeptember 7. szerda at 12:58

  Ez is keresztény:

  Az ilyen mehet… 😀 😀 .-D

   
 9. csebquarryors

  2011. szeptember 7. szerda at 14:15

  Nagyon felháborító!Kezdődik a modern kori inkvizíció.(Nem törvénybe ütköző, ilyen személyes adatokat nyilvánosságra hozni?)

   
 10. li

  2011. szeptember 7. szerda at 19:51

  A Thinking Atheistnek van is válaszvideója rá…
  Persze a probléma ugye a bűnözőkkel való párhuzam kiemelése – ilyen jegyzékek a gyerekek szexuális bántalmazása miatt elítéltekről készül, hogy a szülők úgymond meg tudják védeni gyermekeiket.
  Esetleg fel kéne vetni, hogy egy fundiregisztert is kéne készíteni, hogy az őrült szülőket távol tudják tartani az iskolai szülőcsoportoktól, a biológiatanítástól, stb….

   
 11. Warlord

  2011. szeptember 7. szerda at 21:04

  Ilyen alapon akkor miért csak az ateistákat vennék nyilvántartásba?
  Ezen megfontolásokból akkor minden egyes nézet,irányzat,vallás,filozófia stb.-stb. követőjét,hívét nyilvántartásba lehetne venni,mondván:”csak informáljuk a társadalmat”.
  Evangelizálnánk feléjük,figyelmeztetnének az ateizmus veszélyeire:
  Ebben az a legjobb,hogy ezek a veszélyek is az Istenüknek köszönhetően állnak fenn,mert ugyebár az Isten fenyegeti ítélettel azokat,akik nem hisznek benne.
  Ezen kívül meg több veszélye az ateizmusnak sincsen,mint mondjuk a vallásoknak.

   
 12. Xmes

  2011. szeptember 9. péntek at 10:57

  “Őszintén szólva nem értem miért lenne ennek az ötletnek bárki ellene – beleértve magukat az ateistákat is (hacsak nem persze szégyellik az ateista vallásukat és inkább titokban tartanák).”

  Hát… Ha ez kérdés… Mi lenne, ha a keresztényeket vennék nyilvántartásba, mint bűnözőket, ahogy ő tanácsolja az ateistákkal kapcsolatban? Egyből nem mondaná, hogy nem érti miért ágálnak ellene a keresztények.
  Én nem szégyellem, hogy ateista vagyok, épp ellenkezőleg, De az nem egyszerűen sértő, hogy egy ilyen Pan (“homo”) insipiens religious állat bűnözőként akarja nyilvántartani az ateistákat, pusztán azért, mert nem kattan arra a sok ókori baromságra amire ő, és ezért veszélyes bűnözőknek hisz.
  Na ez az igazi keresztény üldözés. Ők üldöznek minket. Azért mert a vak hit helyett merünk gondolkodni…
  Miben is különbözik ez az inkvizíciótól, a boszorkány perektől, és az indián holokauszttól, vagy a nácizmustól? Csak abban, hogy még nem ölhetik meg az ateistákat. Még… De lehet, hogy ez a különbség hamar el fog tűnni.

   
 13. Xmes

  2011. szeptember 9. péntek at 11:16

  Egyébiránt az ateizmus tényleg veszélyes. Sőt, mi több, életveszélyes. Csak nem úgy, ahogy ez a birkapásztor gondolja, és terjeszti. Hanem a vallásokra, és az azok segítségével az embereken élősködő papoknak, pásztoroknak, prédikátoroknak, stb., stb. nevezett parazitákra nézve. Mivel ha az ateizmus terjed (márpedig állítólag terjed), akkor ezeknek egyre kevesebb lesz a bevételük, mivel fogynak azok akiken élősködhetnek. Ha több ateista lesz egyszer, mint vallásos, akkor ezek kihalnak, vagy el kell kezdeniük végre dolgozni a megélhetésükért…
  Veszélyes az ateizmus, a bevételükre, és ezáltal rájuk.

   
 14. Sven

  2011. szeptember 11. vasárnap at 15:55

  Nem tudom, hova lett a hsz-em. Azt írtam, ez nem normális. Én kérek elnézést.

   
 15. ElleProcter

  2012. december 8. szombat at 19:07

  pffff… az ilyenektől nem is vártam jobbat… “informálás céljából” a qrva szádat, akkor én meg informálás céljából nyilvánosságra hozom a lakcímedet, hogy aztán az emberek el tudjanak menni hozzád, és figyelmeztetni a “fundamentalizmus veszélyeire”!

   
 16. Kindl Józsi

  2013. február 3. vasárnap at 14:40

  fucking keresztények

   

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: