RSS

Best of Pat Robertson

09 Júl

Pat Robertson idézetek. Olyanok ezek a fundi keresztények, mint egy autóbaleset, amely olyan szörnyű, hogy nem tudjuk megállni, hogy ne nézzünk oda. 😉

„A liberális Amerika éppen azt teszi az evangéliumi keresztényekkel, amit a náci Németország tett a zsidókkal. Pontosan ugyanaz történik megint. A demokrata kongresszus, a liberális média és a homoszexuálisok akarják elpusztítani a keresztényeket. A széleskörű bántalmazás, diszkrimináció és a legrosszabb bigottság, amely bármely csoport ellen irányul a mai Amerikában. Sokkal borzasztóbb, mint bármi amit bármilyen kisebbségnek el kellett szenvednie a történelem során.”

„Figyelmeztetném Orlandót, hogy éppen az útjába estek néhány komoly hurrikánnak és nem hiszem, hogy én lengetném azokat a zászlókat Isten arcába a helyükben. Ez nem a gyűlölet üzenete – ez a megváltás üzenete. De egy ilyen helyzet el fogja hozni a nemzetetek elpusztítását. Terrorista bombákat, földrengéseket, tornádókat és valószínűleg egy meteort.”
(Értekezés az orlandói Disneyworld-ben szervezett meleg napok következményeiről.)

„A feminista terv nem a nők egyenlő jogairól szól. Ez egy szocialista, családellenes politikai mozgalom, amely arra ösztönzi a nőket, hogy hagyják el a férjeiket, öljék meg a gyerekeiket, gyakoroljanak boszorkányságot, pusztítsák el a kapitalizmust és váljanak leszbikussá.”

„Tudom, hogy a hölgyeknek ezt fájdalmas hallani, de ha megházasodsz, akkor elfogadtad egy férfi vezetését, a férjedét. Krisztus a háztartás feje és a férj a feleség feje és ez így van és pont.”

„Ezt szeretném mondani Dover jó polgárainak: ha katasztrófa történik a térségetekben ne forduljatok Istenhez, mivel épp most utasítottátok ki a városotokból. És ne csodálkozzatok azon, hogy miért nem segít rajtatok, amikor elkezdődnek a problémák. Nem mondom, hogy el fognak, de ha igen, akkor ne feledjétek, hogy épp most szavaztátok ki Istent a városotokból. És ha ez a helyzet, akkor ne kérjétek a segítségét, mert lehet, hogy nem lesz ott.”
(Miután a pennsylvaniai Dover városa elbocsátott egy iskolai testületet, amely megpróbálta az intelligens tervezés oktatását beleerőszakolni a természettudományos oktatásba.)

„Isten az övének tekinti ezt a földet. Olvasod a Bibliát és azt mondja: ’Ez az én földem és bármely izraeli miniszterelnöknek, aki fel akarja darabolni és át el akarja adni, Isten azt mondja: ’Nem, ez az enyém’… Ő [Ariel Sharon] fel akarta osztani Isten földjét. És én azt mondom: ’Jajj minden izraeli miniszterelnöknek, aki hasonlóan cselekszik azért, hogy kiengesztelje az EU-t, az ENSZ-t vagy az USA-t’. Isten azt mondja: ’Ez a föld az enyém. Jobb, ha békén hagyod.’
(Ariel Sharon agyvérzésének magyarázata Pat Robertson módra.)

„Talán le kellene dobnunk egy nagyon kicsi atombombát Foggy Bottom-ra (Washington D.C. egyik legrégebbi kerülete), hogy felrázzuk a dolgokat.”

„Tudod, én nem tudok erről a merénylet doktrínáról, de ha ő [Hugo Chavez] azt gondolja, hogy megpróbálunk merényletet végrehajtani ellene, akkor szerintem tényleg meg kellene csinálnunk. Sokkal olcsóbb, mint háborút indítani… Képesek vagyunk ártalmatlanítani és úgy gondolom, hogy eljött az ideje, hogy gyakoroljuk ezt a képességet. Nincs szükség egy újabb 200 milliárd dolláros háborúra, hogy egyvalakitől megszabaduljunk, tudod, egy erős diktátortól. Sokkal könnyebb valamiféle titkos művelettel elvégezni a munkát és túl lenni rajta.”
(Hugo Chavez venezuelai elnökről)

„Az Amerikai Egyesült Államok alapító dokumentuma elismeri Jézus Krisztust úrnak, mert keresztény nemzet vagyunk.”

„Nincs szó az Alkotmányban az egyház és az állam szétválasztásáról. Ez a Baloldal hazugsága és többé nem fogjuk bevenni.”

„A kulcs a mentális képességek terén a sakk. Soha nem volt női nagymester sakkjátékos. Ha lesz ilyen, akkor talán majd elfogadok pár dolgot a feminizmusból.”
(Be kellene mutatni a Polgár lányoknak, különösen Polgár Juditnak, aki a férfi nemzetközi nagymester címet 15 éves és 4 hónapos korában szerezte meg! 😉 )

„Azt mondod kedvesnek kell lennem az episzkopálisokhoz és a presbiteriánusokhoz és a metodistákhozs és ezekhez, meg azokhoz és a többi. Hülyeség. Nem kell kedvesnek lennem az Antikrisztus szelleméhez.”

„Hogy lehet béke, amikor az alkoholisták, drog dílerek, kommunisták, ateisták, New Age-es sátánimádók, szekuláris humanisták, elnyomó diktátorok, kapzsi pénzváltók, forradalmi merénylők, házasságtörök és homoszexuálisok vannak fent?”

„Ismerek egy férfit, aki impotens volt és mégis megfertőzte a feleségét AIDS-szel, pedig csak csókolóztak.”

„Ha valaki megérti, hogy a hinduk miben hisznek valójában, akkor kétség sem lenne afelől, hogy nem szabad a kormányzati politikában részt venniük egy olyan országban, amely a szabadságot és az egyenlőséget favorizálja.”

„Ha visszamegyünk a teremtést követő napokba, akkor az emberek kilencszáz évig vagy még több ideig éltek.”

„A családtervezés a gyerekeket paráználkodni, az embereket házasságtörést elkövetni tanítja – mindenféle bestialitásra, homoszexualitásra, leszbikusságra, mindenre, amit a Biblia elítél.”

„Sokan azok közül, akiknek közük volt Adolf Hitlerhez sátánisták voltak, sokan homoszexuálisok – úgy tűnik a kettő együtt jár.”

Forrás:

http://politicalhumor.about.com/library/bl-pat-robertson-quotes.htm?PS=682%3A2

http://politicalhumor.about.com/od/funnyquotes/a/patrobertson.htm

 
11 hozzászólás

Szerző: be 2011. július 9. szombat hüvelyk Fundik, Humor, Protestáns

 

Címkék: , , , , , ,

11 responses to “Best of Pat Robertson

 1. xingtao

  2011. július 9. szombat at 04:51

  Félelmetes, hogy ez az ember milyen sötét…… 😦

   
 2. Ricsi

  2011. július 9. szombat at 08:38

  Undorító bigott pszichopata állat

   
 3. Xmes

  2011. július 9. szombat at 09:29

  Nem mindig tudtam eldönteni olvasás közben, hogy most szörnyülködjek vagy nevessek…

   
 4. Warlord

  2011. július 9. szombat at 12:35

  Hát asszem ezen már nem lehet nevetni,csak szörnyülködni! 😦
  Főleg annak a tükrében,hogy mennyien hisznek az ilyenekbek és mennyien gondolkodnak így…!!!

   
 5. STARKILLER

  2011. július 9. szombat at 13:34

  Ez az ,,ember” a tökéletes ellentétem. Tipikus jobboldali, műveletlen, előítéletes, republikánus, fundamentalista barom. Még hogy a liberálisok, és a homosexuálisok üldözik a keresztényeket, mi? Szerintem inkább fordítva van sajnos. Hogy veheti egy kalap alá az ateistákat, a humanistákat, és a házasságtörőket a terroristákkal, és a kommunistákkal?! És a Hinduk vallása semmivel sem rosszabb mint a fundi keresztényeké. Ilyen embereknek már a 21. században nem kéne létezniük! (mondjuk ha ne lenne a kereszténység, akkor nem 21. század lenne)

   
 6. Warlord

  2011. július 9. szombat at 14:02

  Ha ilyen emberekkel lesz tele a Mennyország,még ha erőszakkal akarnának oda bevinni,sem hagynám magam! 😉

   
  • ateistanaplo

   2011. július 9. szombat at 14:34

   Erről eszembe jut ebből a videóból: 3:01-nél Istentől megkérdezik, hogy az ő mennyországa jobb-e, mint a Repülő Spagettiszörnyé… Előbb Isten bemutatja az ő mennyországát, majd jön a Repülő Spagettiszörnyé. 😀

    
   • Warlord

    2011. július 9. szombat at 15:48

    Nem rossz,nem rossz…! 😀

     
 7. berci

  2011. július 9. szombat at 15:21

  És ez az ember 1988-ban indult az elnökválasztáson…

   
 8. Anonymus99

  2011. július 12. kedd at 10:38

  Én homoszexuális és ateista vagyok és ha ezeket magamra venném, amit ez a “csodás próféta” mond, akkor én most nagyon lennék sértődve.

   
  • ateistanaplo

   2011. július 12. kedd at 11:01

   Nőként is érdekes a dolog. 🙂 Az a “poén”, hogy minden adásban ott ül mellette egy nő, aki bőszen bólogat ezekhez a “bölcseletekhez”.

   A Biblia kétségtelenül nőgyűlölő. Amikor keresztény voltam, akkor ezeket az igéket nem nagyon hangsúlyozták a gyülekezetben. Max. “lájtos” formában, a férjnek való engedelmességet például, de addig azért már nem merészkedtek el, hogy betartassanak olyan igéket, mint pl., hogy a nőknek nem szabad megszólalni a gyülekezetben, hallgatni kell, mindenről a férjet megkérdezni stb. Tudták, hogy azért ez mai körülmények között sokakat elriasztana. Pedig hát ez is ott van a Bibliában. Ha egyik szabályt betartjuk, akkor a másikat miért nem? 😉
   (Mellesleg hogy egyeztetik össze azt a parancsot, hogy a nők nem taníthatnak az olyan női prédikátorokkal, mint Marylin Hickey?)

   És itt jön be az megint, hogy lehet mérsékelt kereszténynek lenni és azt mondani, hogy “én keresztény vagyok és én is elítélem a fundikat, nem kell azt gondolni, hogy minden keresztény olyan” stb. Elhiszem, hogy nem mind olyan. Csak szerintem aki nem olyan az nem a Bibliát követi már (max. felhígított, saját szájíz szerint kimazsolázott formában), mert maga a Biblia viszont olyan.

    

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: