RSS

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Alayna May Wyland szüleit

29 jún

Ebben a bejegyzésben írtam arról az amerikai keresztény gyülekezetről (Krisztus Követői Gyülekezet), ahol rendszeresek a gyermekek halálával vagy maradandó sérülésével végződő tragédiák, mivel a hívek csak Isten gyógyító erejében bíznak és nem hajlandók orvoshoz vinni a betegeket. Itt említettem Alayna May Wyland-ot is, akinek ilyen állapotba került a bal szeme, miután szülei imádkozással próbálták meggyógyítani, ahelyett, hogy orvoshoz vitték volna:

Nos, a kislány szüleit, Rebecca és Timothy Wyland ezért most a bíróság 90 nap börtönbüntetésre ítélte, három évre felfüggesztve. A bíró azt is elrendelte, hogy Wylandék tegyenek eleget minden orvosi ajánlásnak Alayna kezelését illetően, s igazolják a bíróság felé, hogy ezt megtették, illetve elvitték a kezelésekre gyermeküket, valamint értesítsék a hatóságokat minden sérülésről, amit bármely a felügyeletük alatt lévő gyermek szenved.

Alyana egyébként a bíróság által elrendelt orvosi kezelések hatására már valamivel jobban van, de továbbra sem egészséges a szeme.

 
8 hozzászólás

Szerző: be 2011. június 29. szerda hüvelyk Fundik, Hírek

 

Címkék: , , , , , , , , , , ,

8 responses to “Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Alayna May Wyland szüleit

 1. fuhur

  2011. június 29. szerda at 11:17

  Ilyenkor eszembe jut Irán. Az ilyentől gyerek elvesz, és az egyik szemébe 10 csepp kénsav. Aztán imádkozzon hogy meggyógyuljon.

   
 2. krisztianerik

  2011. június 29. szerda at 11:45

  Én már ezen egyáltalán nem is csodálkozom,mig a keresztények hirdetik krisztus gyógyitó erejét , addig a világi orvosok meggyógyitják a betegeket.Akkor is istennek tulajdonitják a gyógyulást , mikor az orvos a saját tudását használva gyógyitja meg az imádkozó keresztényt. A kersztények előszeretettel kiabálnak kigyót békát a mai orvostudományra is , de ha odakarül a sor akkor rohannak az orvoshoz . Itt az ideje a kijózanodásnak.

   
 3. Xmes

  2011. június 30. csütörtök at 21:23

  Az ilyeneket életfogytiglan kényszerzubbonyra kéne ítélni, és elsuvasztani egy tó, folyó, vagy egy tenger mélyére…
  Miért nem zárják az ilyeneket a bolondok közé a zárt osztályra?
  De a bíró sem normális. El kellett volna venni tőlük a gyerekeket, nem náluk hagyni!

   
 4. berci

  2011. július 1. péntek at 01:16

  Ezek az esetek, egy teista szemszögéből, pont olyanok, mint a vicc a papról, az árvízről és a templomról.
  Csak sajnos ezek az esetek nem viccesek. 😦

   
 5. hajni

  2011. július 4. hétfő at 15:09

  Ennyire ostoba, buta emberek nem lehetnek. Ez felháborító, az ilyennek még háziállat sem való, nem hogy gyerek. És mégis mit gondoltak, hogy isten majd meggyógyítja?
  Erről eszembe jut egy műsor amit láttam, az anya hagyta volna meghalni a fiát, mint hogy engedjen az orvosnak a vérátömlesztés kérdésében. Ott az orvos megoldotta bírót hívott, és ő adta meg az engedélyt. Viszont emiatt a nő zokogásban tört ki.
  A baj az, hogy az emberek az ilyenben még mindig tudnak hinni.

   
  • ateistanaplo

   2011. július 4. hétfő at 19:13

   A Jehova Tanúinál van, hogy tilos a vérátömlesztés és ebből sokszor van ilyesfajta vita.

    
 6. Xmes

  2011. július 5. kedd at 09:22

  Ha jól emlékszem ezt Magyarországon nem lehet szerencsére (még!). Ha jól tudom, itt még a gyerekek érdekeit tartják szem előtt, nem a szülők babonás rigolyáit.
  Bár… Mivel jó úton haladunk az új Magyar Teo-diktatórikus Birodalom felé, ezért a “vallás szabadság” jegyében gondolom itt is lesznek ilyen süllyedések.

  A Jehovákról jut eszembe, ami kivételesen jól sült el, bár tragédiába is torkollhatott volna, ha pl az USA-ban történik.
  Tavaly egy ismerősöm nagymamáját tavaly műtötték. Az, hogy miért, az mellékes, a lényeg az, hogy a műtét alatt vért is kellett kapnia. Mivel a nagymama ex-JT-s, ezért az orvosok erre előre figyelmeztették, és az írásos beleegyezését kérték, amit az meg is adott,
  Ezt valahogy a helyi JT szekta tagjai valahogy (egyenlőre én nem tudom hogyan), megtudták.
  Az eredmény az lett, hogy meg akarták akadályozni a műtétet, vagy legalább azt, hogy vért kapjon, pedig a néni sok éve kilépett a szektából (és tudtommal a kapcsolatot sem tartotta egyikükkel sem), és ha jól emlékszem a néni beszámíthatatlanságára is hivatkoztak. Ami persze nem igaz, mert teljes mértékben ép szellemileg, és ha nem is így lett volna, akkor sem tehettek volna semmit, mert akkor a családja mondja meg mi legyen.
  A vége az lett, hogy a JT-k tömegesen másztak be a kórházba zaklatni őt is és az orvosait is, és próbálták lebeszélni legalább a vérkapásról.
  Érthető okokból kifolyólag ezen az egész család felkapta a vizet, és végül a rendőrségre mentek, akik kitiltották a kórházból a JT-seket a műtét végéig, és nem engedtek a néni közelébe senkit, aki nem a családba tartozik, vagy a kórház dolgozója.

  Ha nem kapott volna vért, akkor nagyon valószínű, hogy a néni nem élte volna túl a műtétet. A JT-sek ezt pontosan tudták, mert az orvosok és a család is mondta nekik. Tehát ha sikerült volna amit akartak, akkor megölték volna szegényt, egy primitív babonás hiedelem miatt.

  Az USA-ban valószínűleg sikerült is volna megölniük.

   
 7. bubuka_visszater

  2011. július 6. szerda at 01:23

  ugh, ez durva. nem úgy néz ki hogy arra a szemére valaha is látni fog.
  Bercinek meg inkább nem szólok be, úgyis lepereg. “intelligens hívő” 🙂

   

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: