RSS

“Isten parancsára” készült mészárlásra

04 jún

Még időben elfogták azt a wisconsini férfit, aki Madison városába utazott azzal a céllal, hogy megölje az ottani abortuszokat végző klinika orvosait és nővéreit. A 63 éves Ralph Langot egy motelben tartóztatták le és beismerte mire készült.

Fegyvereket találtak nála és vallásos feljegyzéseket. Már az előző héten megérkezett Madisonba, de azért nem hajtotta végre a vérfürdőt, mert akkor még „nem voltam 100 százalékosan szinkronban Istennel”. Most is csak azt sajnálja, hogy nem sikerült kiviteleznie a tervét…

„Bárcsak azonnal megtettem volna a menny akaratát. Mit akartam tenni? Venni egy fegyvert és leölni az abortuszt végzőket.” – mondta a rendőrségnek. Egy a szobájában talált jegyzetére ez volt írva: „Szűz Mária azt mondja, hogy a Pokol vár minden nőre, aki abortuszon esik át.”

Langot 2007-ben egyszer már letartóztatták ugyanennél a klinikánál, amikor azt mondta egy tisztségviselőnek, hogy „a Biblia szerint mindenkit ki kell végezni, aki abortuszt végez”. Azt mondta, hogy a karhatalom nem végzi el a dolgát, amikor nem végzi ki a klinika munkatársait.

Két évvel ezelőtt a kansasi Wichitában ölték meg az abortuszt végző Dr. George Tillert. Gyilkosa, Scott Roeder 50 év börtönbüntetést kapott.

Forrás: http://www.rawstory.com/rs/2011/05/27/wisconsin-man-arrested-for-planning-to-shoot-abortion-providers-right-in-the-head/

 
3 hozzászólás

Szerző: be 2011. június 4. szombat hüvelyk Fundik, Hírek, Katolikus

 

Címkék: , , , , , , ,

3 responses to ““Isten parancsára” készült mészárlásra

 1. Xmes

  2011. június 4. szombat at 11:09

  Azért kiváncsi lennék hol írja a biblosz, hogy “mindenkit ki kell végezni, aki abortuszt végez”… Olvastam már párszor azt a könyvet, de az abortuszról nem találtam írást benne.
  Meg amúgy is álszent és képmutató ilyet parancsolnia egy olyan istennek, ami gyerek és csecsemő gyilkosságokra ad parancsot. A biblia szerint persze…

   
 2. Ricsi

  2011. június 4. szombat at 12:08

  Érdekes módon az ehhez hasonló bejegyzéseidnél mindig mélyen hallgatnak a Bibliafüggő feltámadásjunkie-k

   
 3. Warlord

  2011. június 4. szombat at 21:37

  Bár a helyzet az,hogy a Biblia – és azon belül is elsősorban az Ószövetség – szellemiségétől nem is áll olyan távol az ilyesmi,de mivel a bibliai Isten azt mondja,hogy “enyém a bosszúállás,én megfizetek”(V. Móz. 32:35.,Zsid. 10:30.),szerintem keresztyének részéről a helyes magatartás az kéne,hogy legyen,hogy ölbe tett kézzel ülnek és várják az “isteni bosszút”.
  Így akár még az is előfordulhatna,hogy ha ne adj’ Isten tényleg történne valami baj az illetővel,akkor még hivatkozhatnának akár arra is,hogy “lám az isteni bosszú utolérte”-na persze nem akarom adni a tippeket.
  Mindenesetre nagyon örülök,hogy elfogták ezt az agyament keresztyént,és végül nem tudott kinyírni senkit.Remélem nem engedik ki egyhamar.

   

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: