RSS

Vallásszabadság fundi keresztény módra

12 ápr

Az Amerikai Családok Szövetségének elnöke, Bryan Fischer „toxikus ráknak” nevezte a muszlim bevándorlókat és szerinte az USA-nak meg kellene tiltania a muszlim emigrációt. Rögtön megértjük, hogy honnan fúj a szél, ha hozzátesszük azt is, hogy Fischer szerint országának Mózes IV. könyvére kellene alapoznia bevándorlási politikáját, valamint a bevándorlók „vagy térjenek át a kereszténységre, vagy maradjanak otthon”. De ő hisz a vallásszabadságban természetesen:

„Hiszünk a vallásszabadságban a muszlimok számára, mint mindenki más számára, de ha ragaszkodnak a vallásukhoz, akkor a vallásszabadságukat egy muszlim országban kell gyakorolniuk, amely osztja az értékeiket: halál azokra, akik elhagyják az iszlámot, a férfiak feleségverése és az, hogy a zsidókat majmoknak és disznóknak nevezik.”

http://www.rightwingwatch.org/content/fischer-all-immigrants-must-convert-christianity

Nem a fenti hírhez kapcsolódik, de a Wikipedia szerint ez a gyöngyszem is Fischertől származik: „A homoszexualitás adta nekünk Adolph Hitlert [sic] és a homoszexuális katonák adták nekünk a barnaingeseket, a náci háborús gépezetet és hat millió zsidó halálát.”

Fischer szerint tehát Hitler és a nácik homoszexuálisok voltak és ez volt az oka a náci népirtásnak…

Azt hiszem most már kétségünk sem lehet afelől, hogy fundamentalista kereszténnyel van dolgunk Fischer személyében, ami további megerősítést nyer az abból, ahogy 2010. novemberében blogjában arról panaszkodott, hogy a Becsületérdemrend „elnőiesedett”, mert csak azoknak a katonáknak adják, akik életeket mentettek, azoknak nem, akik ellenséget öltek.

„A kérdés tehát az, hogy mikor fogjuk a Becsületérdemrendet megítélni ismét olyan katonáknak, akik embereket ölnek és szétrombolnak dolgokat azért, hogy a családjaink éjszaka biztonságban tudjanak aludni?” – írta.

Egy későbbi bejegyzésben hozzátette: „A Biblia Istene egyértelműen becsüli azokat, akik bátorságot és lovagiasságot mutatnak egy agresszív háborúban egy igazságos ügyben a szabadság ellenségeivel szemben (és gondolom az USA Fischer szerint természetesen mindig igazságos ügy oldalán harcol…), még akkor is, ha közben sok halált okoznak. Azt mondom itt az ideje, hogy ismét lemásoljuk Isten példáját.” Hozzátette: a kereszténység „nem pacifista vallás”.

Itt legalább őszinte volt… De akkor mégis mi baja az iszlámmal?

(Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Fischer)

 
1 hozzászólás

Szerző: be 2011. április 12. kedd hüvelyk Fundik, Hírek, Iszlám, Szekularizáció, Vallásháború

 

Címkék: , , , , , , ,

One response to “Vallásszabadság fundi keresztény módra

  1. Warlord

    2012. július 4. szerda at 14:22

    Pedig ha jobban belegondolunk,egy keresztenynek tenyleg igy kell(ene) velekednie,hiszen a Biblia Istene is hasonlo modon cselekszik!Sok kereszteny megis mintha szeretne a bibliai hit eme oldalarol elfeledkezni!
    Csupan azt az egyet nem ertem,hogyan tarthatja magat valaki ugy a szabadsag harcosanak,hogy közben embereket gyilkoltat,vagy gyilkolaszik…,es itt most nem a jogos önvedelemröl beszeltünk!

     

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: